Kumpulan Pengurusan

#kompincare | #kompinlead

Lembaga Penasihat

LEMBAGA PENASIHAT

Antara pakar-pakar yang memberi dorongan dan bimbingan kepada perkembangan KOMPIN

team-10
AMIR PASIRIN
Penasihat Umum
team-11
DR. KASMANI BIN A. KADIR Ph.D (Islamic Financial), FBSC, FCMI, AAMI
Penasihat Kewangan
team-12
TUAN ROSLI BIN KAMARUDDIN LLB (Hons), Msc Corp Comm
Penasihat Undang-Undang
KUMPULAN PENGURUSAN KOMPIN

KUMPULAN PENGURUSAN KOMPIN

Barisan penggerak yang sentiasa berusaha memastikan halatuju KOMPIN dapat direalisasikan

PENGASAS | PENGERUSI

TUAN NORDIN BIN OTHMAN

B. ENG. (Hons)

Seorang yang berjiwa besar dan sentiasa bergerak aktif untuk memimpin komuniti ke arah yang lebih baik pada masa hadapan. Pernah menuntut di Han Yang Universiti, Seoul, Korea Selatan dalam jurusan Kejuruteraan Mekanikal dan berpengalaman lebih 30 tahun dalam bidang pengurusan. Kini bertugas sebagai Ketua Pegawai Eksekutif di bawah Kumpulan Paradise.

Aktif dalam aktiviti kemasyarakatan dan kemanusiaan sejak tahun 2010. Beliau banyak terlibat dengan aktiviti-aktiviti amal bersama NGO-NGO lain. Justeru melalui pengalaman tersebut beliau mengasaskan KOMPIN sebagai wadah berkebajikan untuk mensejahterakan komuniti ke arah pembentukan Komuniti Pintar.

TIMBALAN PENGERUSI

MUHAMAD ASLAM BIN SHUKRI

Pemuda yang bercita-cita tinggi ini adalah antara individu yang bertanggungjawab dalam penubuhan serta pergerakan aktiviti KOMPIN dengan azam untuk membantu dan membimbing golongan muda yang kurang berkemampuan supaya dapat bersaing dan berjaya bersama.

Berpengalaman dalam bidang Pengurusan Sumber Manusia dan pernah bertugas sebagai Eksekutif Sumber Manusia di salah sebuah rangkaian restoran Tea Garden. Kini beliau bertugas sebagai Ketua Pegawai Operasi di bawah Kumpulan Paradise.

SETIAUSAHA

MOHD NUR ASYRAF BIN AMIR

‘Buat sehabis baik’ menjadi cogan kata beliau dalam apa jua yang dilakukannya. Berpengalaman lebih 8 tahun dalam bidang Pengurusan Restoran sebelum menceburi bidang penulisan dan pereka konten media sosial. 

Beliau cenderung menulis tentang stigma dan warna-warni kehidupan masyarakat dan banyak terlibat dengan aktiviti kemasyarakatan dan kemanusiaan sejak tahun 2010 bersama Program Khidmat Imigran. Kini beliau bertugas di bawah Kumpulan Paradise sebagai Ketua Pegawai Pemasaran.

Sifat empati yang ada dalam diri beliau mendorongnya bersama-sama menjayakan penubuhan KOMPIN supaya kemahiran yang ada dapat dikongsi bersama komuniti dan golongan-golongan yang sangat memerlukan dapat dibantu secara tersasar.

 

KUMPULAN PENGURUSAN KOMPIN

UNIT-UNIT KUMPULAN PENGURUSAN KOMPIN

Barisan penggerak yang sentiasa berusaha memastikan halatuju KOMPIN dapat direalisasikan

EKONOMI & MODAL INSAN

NUR ASYRENA BINTI AMIR

 Beliau merupakan graduan daripada Universiti Teknologi Mara dalam bidang Perakauan. Pernah bertugas sebagai Juruaudit selama beberapa tahun sebelum menyertai Kumpulan Paradise. Misinya menyertai KOMPIN adalah untuk berkongsi kemahiran yang ada dan mahu membantu ramai orang yang memerlukan.

INFRASTRUKTUR DIGITAL & IT

MUHAMAD NUR AKMAL BIN AMIR

Mengepalai unit paling penting dalam KOMPIN adalah satu rahmat bagi beliau. Melalui infra digital yang dibangunkan oleh unitnya, lebih ramai orang dapat dibantu melalui capaian maklumat yang
lebih cepat dan efektif. Berpengalaman lebih 5 tahun dalam bidang Teknologi Maklumat dan Pembangunan Infrastruktur Digital.

SOSIAL & KEBAJIKAN

UST. SHAMSUDIN BIN JAMALUDIN

Beliau merupakan graduan dalam bidang Tasawuf. Seorang yang mudah mesra dan sentiasa positif. Sesuai dengan jawatan beliau sebagai Pegawai Perhubungan Awam. Bergiat aktif bersama Persatuan Pemandu Teksi Kuala Lumpur dalam memperjuangkan nasib pemandu teksi dan banyak melaksanakan aktiviti amal dengan membantu pembangunan rumah anak-anak asnaf.

Sumbangan Ikhlas

#Kompindonate

Sumbangan anda melalui KOMPIN akan menjadi pemangkin untuk meningkatkan ilmu pengetahuan, dan penguasaan serta kemahiran diri dalam  bidang  teknologi maklumat, pendidikan, kesihatan, alam sekitar, pengangkutan  yang semakin canggih.

RM5,262 of RM30,000 raised
RM
Personal Info

Donation Total: RM20.00